CHATGPT GEÏNTEGREERD IN UW OPEL

CHATGPT GEÏNTEGREERD IN UW OPEL

INTERAGEER MET JE WAGEN ALS NOOIT TEVOREN

Er waren eens stadsgidsen om je trajecten te plannen; er waren geschiedenisboeken om het verleden te begrijpen; er waren receptenboeken om de lokale gerechten te ontdekken...

Vandaag de dag, ontdek gewoon de wereld samen met je Opel, die nu in staat is om elke vraag te begrijpen en te beantwoorden over vele onderwerpen*.

Opel biedt je een geheel nieuwe ervaring tijdens je reizen: SoundHound Artificial Intelligence, aangedreven door de ChatGPT API*, is nu volledig geïntegreerd in je wagen en maakt van elke trip een nieuwe ontdekking.

Begin te praten met je Opel en vraag de beste suggesties voor je volgende traject!

*De nieuwe functie van Opel maakt gebruik van de kracht van Generatieve AI met het Chat AI-platform van SoundHound, dat verschillende kennisdomeinen integreert, in combinatie met de meest geavanceerde grote taalmodellen zoals de ChatGPT API om meer tijdige en uitgebreide antwoorden te bieden dan het vorige Voice Recognition System.

Prijs
CHATGPT GEÏNTEGREERD IN UW OPEL
DER ENTDECKER-SERVICE MIT CHATGPT

Opel verrijkt zijn spraakherkenning functie met ChatGPT. Nu kan je wagen complexe vragen begrijpen, uitgebreide uitleg genereren en suggesties geven op verschillende onderwerpen - zoals geschiedenis, kunst, literatuur en nog veel meer*.

Dankzij de integratie van ChatGPT kan je veilig met je Opel praten terwijl je je handen aan het stuur houdt, zonder dat je het infotainmentscherm hoeft aan te raken. Dit alles met totale eerbiediging van je privacy**.

Antwoorden krijgen is niet alles: heb ook plezier met het geven van vocale commando's aan je wagen om de aanbevelingen van ChatGPT op te volgen, zoals navigeren naar een aanbevolen restaurant dat net is voorgesteld. Probeer te vragen: ""Hey Opel, welk restaurant zou ik kunnen proberen om visgerechten te proeven in Berlijn?"" en dan ""OK Opel, leid me er nu naartoe"".

*Onthoud gewoon dat ChatGPT-versie 3.5 gegevens gebruikt tot januari 2022, dus het heeft geen kennis van gebeurtenissen en gegevens na deze datum.

**ChatGPT is geïntegreerd in uw Opel dankzij het audiobesturing- en spraakherkenningssysteem van SoundHound. Als taalmodel van kunstmatige intelligentie is het ontwikkeld om mensachtige antwoorden te genereren op basis van diep leren, maar omdat het nieuwe en zich ontwikkelende technologie is, kunnen de antwoorden of informatie mogelijk niet volledig nauwkeurig, correct of objectief zijn. Ze houden geen verband met enige verantwoordelijkheid van Opel. Zoals bij elke andere virtuele assistent, raden we je aan niet alleen te vertrouwen op de verstrekte informatie en om het delen van privé-informatie te vermijden. Raadpleeg hier de algemene voorwaarden en privacybeleid.

Alles über den Service

Opel integreert ChatGPT in de auto om de spraakherkenningsmogelijkheden van de wagen te verbeteren.

Begin met het stellen van vragen en geniet gewoon. Bespreek met je wagen de steden waar je langsrijdt en hun geschiedenis of kunstscène, of ontvang suggesties over plekken om te ontdekken.

Je zou kunnen zeggen: ""Hey Opel, stel me de beste tour voor om Berlijn te bezoeken, beginnend vanaf Alexanderplatz en het bereiken van het Museumeiland"". Onthoud gewoon dat vragen om real-time informatie (zoals sportresultaten, actueel nieuws of of een winkel op dit moment open is) geen vragen zijn die je nieuwe ontdekkingsdienst met ChatGPT kan beantwoorden.

Aktivierung des Services

Om je te abonneren, moet je eigenaar zijn van een van de volgende voertuigen in het huidige Opel-assortiment: Astra, Astra Sports Tourer en Corsa uitgerust met het Multimedia Navigatiesysteem.

Bovendien moet je Live Navigatie Plus actief zijn. Als dit niet het geval is, kun je het activeren door hier te klik:

Als je wagen voldoet aan de bovenstaande criteria, hoef je alleen maar in te loggen en op de knop "Nu activeren" te klikken, de voorgestelde stappen te volgen en vervolgens aan boord te gaan, er zeker van te zijn dat je je in een gebied bevindt dat gedekt is door een sterk mobiel signaal. Een automatische Over-the-Air-update zal ChatGPT op je Opel inschakelen. Zodra je de activeringsbevestiging per e-mail ontvangt, zeg dan gewoon "Hey Opel" en je bent klaar om te gaan.

Onthoud dat het gebruik gekoppeld is aan de resterende tijd van je Live Navigation Plus-contract: als dit afloopt voordat het ChatGPT-contract afloopt, moet je je Live Navigation Plus vernieuwen om te blijven profiteren van je nieuwe ontdekkingsdienst.

Landen die gedekt worden door ChatGPT geïntegreerd in je Opel en het geografische gebruiksgebied zijn hier te vinden.

De functievoorwaarden en privacybeleid zijn hier te vinden. Opel behoudt zich het recht voor om dit aanbod op elk moment te wijzigen, aan te passen of in te trekken.