CONNECTED NAVIGATION PACK PLUS

CONNECTED NAVIGATION PACK PLUS

HET BESTE VAN DE GECONNECTEERDE TECHNOLOGIE

Ons geconnecteerde navigatiesysteem met spraakherkenning omvat talrijke door TomTom ontwikkelde diensten, zoals realtime verkeersinformatie en gevarenzones*. In samenwerking met de Europese leider op het gebied van GPS-oplossingen hebben wij een systeem ontwikkeld dat je gemoedsrust, comfort en stiptheid garandeert bij het bereiken van je bestemming. Perfect geïntegreerd in de cockpit van je DS, wordt hij bij het minste woord uitgevoerd dankzij de spraakherkenning van het DS IRIS SYSTEM, zonder dat je je ogen van de weg hoeft te halen.

Raadpleeg de algemene voorwaarden "NAVCO_Voice_command_all_brands.pdf"
Raadpleeg de in aanmerking komende gebieden "Territory_service_coverage.pdf".

*Aanbieding beschikbaar afhankelijk van het land.
 

 

Prijs

 

Voor alle nieuwe voertuigen die zijn uitgerust met een telematicabox en besteld vanaf 1 mei 2023 zijn de diensten noodoproep en pechhulp, naast Teleonderhoud inbegrepen in het Connect ONE-pakket (prijs al inbegrepen in de voertuigprijs). De diensten “Ë-Remote Control & Live Navigation” zijn inbegrepen in het Connect PLUS-pakket waarvoor een specifiek abonnement vereist is. Connect PLUS is voor een proefperiode van 6 maanden vanaf de startdatum van de garantie beschikbaar zonder extra kosten. Na deze proefperiode is Connect PLUS beschikbaar tegen betaling.
*Teleonderhoud vereist een specifieke activering door de klant.

CONNECTED NAVIGATION PACK PLUS
EEN VOLLEDIG GECONNECTEERDE NAVIGATIE-ERVARING

EEN VOLLEDIG GECONNECTEERDE NAVIGATIE-ERVARING

Geen geknoei meer met je smartphone, je OPEL is één en al oor. Jouw geconnecteerde persoonlijke assistent* reageert op uw verwachtingen: spreek natuurlijk en hij doet het werk, zonder dat je je ogen van de weg of je handen van het stuur moet halen.

Dankzij de perfecte integratie in het infotainmentsyteem van je OPEL berekent het intelligente navigatiesysteem in real time en op basis van betrouwbare verkeersinformatie de meest relevante route naar je bestemming. Geen overbodige informatie meer!  Dankzij de erkende knowhow en de grote gebruikersgemeenschap biedt TomTom je alleen het essentiële.

Je bent geconnecteerd ? Jouw OPEL ook! 

*Aanbieding beschikbaar afhankelijk van het land.
 

 

TOTAAL COMFORT

TOTAAL COMFORT

Geniet van elk moment in je OPEL. Het Connected Navigation Plus Pack brengt je in alle gemoedsrust en veiligheid naar je bestemming, vermijdt files en waarschuwt je voor plaatsen met een verhoogd risico op ongevallen. Hij bespaart je ook kostbare tijd, zowel onderweg, door de route in real time te berekenen op basis van actuele verkeersinformatie*, als op je bestemming, door je de beschikbaarheid en prijzen van parkeergarages in de buurt te tonen. Hij leidt je ook naar het tankstation of oplaadpunt van jouw keuze en geeft informatie over de tarieven.
Geniet zonder meer van het comfort van deze informatie die je ook direct kunt dupliceren op het instrumentenpaneel of via het head-up display**.
Op het juiste moment op de juiste plaats zijn!

EEN PERSOONLIJKE ASSISTENT TOT JE DIENST

Ga de interactie aan met je OPEL en activeer elke functie met je stem, zonder een vinger uit te steken! Alleen de weg verdient je aandacht, jouw persoonlijke assistent zorgt voor de rest. Wil je de temperatuur of de ventilatie in de cabine aanpassen? Naar een bepaald liedje luisteren?  Wil je weten wat voor weer het is op je bestemming? Vraag het gewoon aan je persoonlijke assistent en het is zo gebeurd.

TOMTOM-DIENSTEN*

• Dynamic Range Mapping*** ;
• Locatie van benzinestations en brandstofprijzen;
• Locatie, beschikbaarheid en prijzen van oplaadstations voor geëlektrificeerde voertuigen*** ;
• Locatie, beschikbaarheid en tarieven van parkeerterreinen;
• Online kaartupdates;
• Weersvoorspellingen op de route;
• Online zoeken naar adressen en POI's (Points of Interest);
• Spraakherkenning in natuurlijke taal ;
• Real-time verkeer;
• Gevarenzones;
Raadpleeg de documentatie TomTom « Te communiceren PDF-bestand »

*Beschikbaarheid afhankelijk van het land.
**Optionele uitrusting.
***Afhankelijk van voertuigspecificatie.

Hoe het te activeren

Hoe het te activeren:
Het Connected Navigation Plus Pack wordt automatisch geactiveerd bij de aankoop van je OPEL*. Je krijgt ook een gratis abonnement voor 3 jaar op TomTom connected services. Aan het einde van deze periode kun je deze, tegen betaling, verlengen voor een periode van 1 of 3 jaar, vanuit uw ruimte MyOpel.

Hoe het te gebruiken : 
De volgende tutorials helpen je bij het instellen van de service in je OPEL en laten je zien welke functies TomTom biedt:

- TomTom Services Tutorial - Uitleg over de verschillende functies van het navigatiesysteem "https://www.tomtom.com/nl_be/stellantis-connected-nav/"
- Handleiding voor serviceactivering "OPEL_Connected_Navigation_Pack_Plus_InCar_Activation_Process.pdf"

*Aanbieding beschikbaar afhankelijk van land