REMOTE CONTROL

REMOTE CONTROL

Beheer jouw voertuig op afstand en in realtime met jouw smartphone.

 

Met Remote Control kun je de vergrendelingsstatus van jouw voertuig controleren en de deuren vergrendelen of ontgrendelen met een simpele handeling op jouw smartphone. Je kunt ook de lichten inschakelen en/of de claxon van jouw Opel activeren om het voertuig te lokaliseren. 

Ontdek de beschikbaarheid van de dienst in de Algemene Voorwaarden.

 

 

Prijs

 

Voor alle nieuwe voertuigen die zijn uitgerust met een telematicabox en besteld vanaf 1 mei 2023 zijn de diensten noodoproep en pechhulp, naast Teleonderhoud inbegrepen in het Connect ONE-pakket (prijs al inbegrepen in de voertuigprijs). De diensten “Ë-Remote Control & Live Navigation” zijn inbegrepen in het Connect PLUS-pakket waarvoor een specifiek abonnement vereist is. Connect PLUS is voor een proefperiode van 6 maanden vanaf de startdatum van de garantie beschikbaar zonder extra kosten. Na deze proefperiode is Connect PLUS beschikbaar tegen betaling.
*Teleonderhoud vereist een specifieke activering door de klant.

REMOTE CONTROL
REMOTE CONTROL

Beheer jouw Opel op afstand

Vanaf de startpagina van jouw myOpel app, vindt je de knoppen waarmee je in realtime kunt communiceren met jouw Opel, waar je ook bent! Jij en jouw voertuig moeten zich bevinden in een zone met goede netwerkdekking.

Vergrendel of ontgrendel jouw voertuig waar je ook bent!

Je kunt op afstand controleren of jouw voertuig vergrendeld is. Met een simpele handeling op jouw smartphone vergrendel of ontgrendel je jouw Opel.

REMOTE CONTROL

Vind jouw Opel met één druk op de knop

Als je niet meer weet waar je hebt geparkeerd, kun je de MyOpel-app gebruiken en op afstand de lichten van je Opel inschakelen om je auto te spotten op een drukke parkeerplaats.

Als je de voorkeur geeft aan een hoorbare waarschuwing, kun je ook de claxon van jouw Opel activeren (als de lokale regelgeving dit toestaat).

 

 

REMOTE CONTROL

Hoe de dienst te activeren:

De service “remote control” is alleen beschikbaar in de myOpel app op jouw smartphone.

Hoe de dienst te gebruiken:​

Raadpleeg onze gebruikershandleidingen voor meer informatie over de service: ​

 

Waar kan ik de dienst gebruiken?

Je   kunt je abonneren op de ""Remote Control""-service in elk land waar deze beschikbaar is. Eenmaal geactiveerd, kan de dienst ook in een groter geografisch gebied worden gebruikt.

De landen die onder ""Remote Control"" vallen en de geografische toepassingsgebieden worden hier aangegeven. 

 

Inbegrepen duur van proefperiode is geldig, beginnend vanaf de startdatum van de autogarantie*. Na deze proefperiode is Connect PLUS dan beschikbaar voor aankoop als een betaalde dienst.

*Houd er rekening mee dat de startdatum van de garantie vroeger kan vallen dan uw inschrijvingsdatum, zodat de duur van de proefperiode 
verminderd wordt, afhankelijk van wanneer u de dienst activeert.