MY TRIP REPORT

MY TRIP REPORT

MY TRIP REPORT

Ontspan en bespaar tijd bij het volgen van je reisverslagen. Met My Trip Report kan je  alle details over je trajecten eenvoudig in de cloud vinden, waarmee onze vorige service op basis van Bluetooth-connectie verbetert en efficiënter wordt.

In slechts een paar keer klikken kan je de verslagen downloaden, zodat je altijd de rijstatistieken van je wagen kan bijhouden, zoals de gemiddelde snelheid of het verbruik. Met die kennis kan je jouw toekomstige trajecten of rijgewoonten verbeteren door de tijd en de kosten bij te houden.

Rijd met een gerust gemoed en laat ons de details voor je bijhouden.

 
Prijs
MY TRIP REPORT
Fahrtenübersicht

Blijf altijd op de hoogte van het brandstof- of accuverbruik en bekijk alle routes die je hebt gereden. Of je nu de route van jouw laatste familiebezoek wilt controleren of jouw frequente zakenreizen wilt bekijken; My Trip Report creëert voor je in de cloud volledige verslagen van jouw reizen.

Richt je op het interessante gedeelte van de reis en kies jouw volgende bestemming terwijl wij de details bijhouden. Download de overzichten (of deel ze met andere apparaten), zodat je zich volledig bewust bent van al jouw rijstatistieken en verbeter jouw toekomstige reizen om tijd en geld te besparen.

Alles über den Service

Aan het eind van jouw rit ontvangt je een pushbericht op jouw smartphone om je te laten weten dat het nieuwste reisverslag beschikbaar is. Dankzij de opslag in de Cloud kan je alle verslagen terugvinden in het speciale gedeelte van de MyOpel app. Wil je een specifiek verslag terugvinden? Filter op dag, maand of jaar om de verslagen te vinden die je nodig heeft. Je kan ook de voertuiginzichten en reisinformatie vergelijken met die van een andere geselecteerde periode.

Jouw verslagen staan voor je klaar. Bekijk ze, deel of download ze in slechts een paar klikken.

In de verslagen vindt je de volgende gegevens:

- Datum en tijd van de reis (begintijd en eindtijd)​

- Kaartgeolocatie met GPS-coördinaten van vertrek en aankomst

- Reisadres van vertrek (straatnaam van startpositie) en reisadres van aankomst (straatnaam van eindpositie).

- Duur van de reis (rijtijd) ​en afstand (afgelegde rijafstand)​

- Categorie van de reis

- Gemiddeld brandstofverbruik van de wagen (ICE, PHEV)​

- Verbruikskosten (de functie is beschikbaar als de gebruiker de brandstofprijs heeft ingevuld)

- Gemiddelde snelheid in km/u​

- Kilometerstand in km

Aktivierung des Services

My Trip Report is onderdeel van de MyOpel app, zodat je een nog completere ervaring buiten de wagen kan beleven.
Je vindt het speciale gedeelte na de activatie in de app. Klik op het tabblad Rijden onderaan het scherm. Hier vindt je de knop om jouw trajecten te beheren en de verslagen te downloaden of te delen.

Om deze service te kunnen gebruiken moet je het koppelingsproces doorlopen; een paar stappen die zijn ontwikkeld voor jouw veiligheid, zodat je alleen zelf acties vanop afstand op jouw wagen kan uitvoeren.
Deze stappen zijn slechts één keer noodzakelijk en als je het al hebt gedaan om een andere Connected Service te activeren, hoeft je het nu niet te herhalen.
​Dit zijn de stappen:​

- Pak de autosleutel

- Stap in en zorg ervoor dat je in een gebied bent met een goede mobiel netwerk​ dekking

- Download of open de MyOpel-app ​

- Creëer (of log in op) jouw account

- Tik op de MyOpel homepage op het pictogram van de wagen om naar het gedeelte met Connected Services te gaan

- Tik op de naam van de service

- Volg de instructies die in de app verschijnen. Je moet:​

1- een vertrouwd telefoonnummer definiëren

2- een beveiligingscode ​instellen

3 - connectie maken tussen de telefoon en de wagen via Bluetooth

De service wordt na de koppeling geactiveerd, maar maak je zich geen zorgen als dit niet direct gebeurt. Je ziet in de app een aantal suggesties om het proces te versnellen, zoals de motor uitschakelen en opnieuw starten en daarna een aantal ritten maken van 15-20 minuten.​ Deze koppeling en de koppeling met Bluetooth zijn alleen de eerste keer nodig, daarna staat alles in de cloud voor een stabielere verbinding en een betere ervaring.