Live Navigatie Plus

Live Navigatie Plus

U rijdt, uw Opel wijst de weg

Dankzij Live Navigatie Plus kunt u zich volledig op het rijden concentreren, terwijl uw navigatiesysteem u voorziet van actuele route- en verkeersinformatie. Wanneer u een nieuwe Opel met een geïntegreerd navigatiesysteem koopt, is deze dienst kosteloos 3 jaar lang inbegrepen. Alles wat u hoeft te doen, is uw nieuwe auto toevoegen aan uw profiel en deze dienst activeren.

 

De landen waar deze dienst beschikbaar is, staan in de Algemene Voorwaarden, die u hier kunt vinden.

Prijs
Maandelijkse prijsYearly price

 

Voor alle nieuwe voertuigen die zijn uitgerust met een telematicabox en besteld vanaf 1 mei 2023 zijn de diensten noodoproep en pechhulp, naast Teleonderhoud inbegrepen in het Connect ONE-pakket (prijs al inbegrepen in de voertuigprijs). De diensten “Ë-Remote Control & Live Navigation” zijn inbegrepen in het Connect PLUS-pakket waarvoor een specifiek abonnement vereist is. Connect PLUS is voor een proefperiode van 6 maanden vanaf de startdatum van de garantie beschikbaar zonder extra kosten. Na deze proefperiode is Connect PLUS beschikbaar tegen betaling.
*Teleonderhoud vereist een specifieke activering door de klant.

Live Navigatie Plus
Uw beste bijrijder

Met Live Navigation Plus houdt u uw ogen veilig op de weg en uw handen aan het stuur.

Met Live Navigatie Plus vindt uw auto altijd de route die op dat moment het snelste of efficiëntste is, gebaseerd op actuele, betrouwbare online-verkeersinformatie, afkomstig van een grote groep gebruikers in meer dan 30 landen. Live Navigatie Plus gebruikt het infotainmentscherm van uw auto en kan zelfs via gesproken commando's bediend worden.                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

De ingebouwde optie Veiligheidswaarschuwingen* geeft u realtime bevestigde informatie. Het geeft u geavanceerde visuele en akoestische waarschuwingen, zodat uw snelheid en rijstijl dienovereenkomstig kunnen worden aangepast, voor meer veiligheid voor u en uw passagiers.                                                                                                                                                                                                                                                   

*Beschikbaarheid is verschillend per model

                                                                                                                                                                                                                                   

Alles over deze dienst

Slim rijden

Dankzij Live Navigatie kunt u optimaal van elke rit genieten. Deze dienst biedt actuele informatie over files, tankstations met de laagste brandstofprijzen en parkeertarieven. Al deze informatie is direct op het touchscreen van uw auto te lezen en is ook beschikbaar op het digitale infodisplay achter het stuurwiel (als uw auto hiermee is uitgerust).
Betrouwbare preventie

Verkeersveiligheidswaarschuwingen garanderen betrouwbaarheid. Dankzij een grote gemeenschap van miljoenen mensen in meer dan 30 landen zijn anauwkeurige, realtime waarschuwingen gemakkelijk beschikbaar. U kunt ook waarschuwingen delen.

Het wegennet evolueert voortdurend: verkeersrichtingen veranderen, voetgangersgebieden breiden uit of de rotonde in de nieuwbouwwijk is klaar voor het verkeer. Om het meeste uit uw navigatiesysteem te halen en optimale routebeschrijvingen te krijgen, moet u ervoor zorgen dat de kaart altijd is bijgewerkt. Als uw voertuig is uitgerust met "Over-the-air" Map Update worden uw kaarten automatisch bijgewerkt. Voor alle andere navigatiesystemen bezoekt u gewoon regelmatig de rubriek in kwestie in de myOpel-app en volgt u de eenvoudige instructies zodra er een update beschikbaar is.
Krijg altijd de beste route en bereik uw bestemming op de meest efficiënte manier. 

Volgens wettelijke voorschriften

Afhankelijk van het land en de geldende regels en voorschriften, informeren de waarschuwingen voor flitspalen en gevarenzones u over de exacte positie van vaste en mobiele radars (snelheid, verkeerslichten, stopborden) en waarschuwen ze u wanneer u een zone binnenrijdt die een hotspot is voor ongevallen.


Live Navigatie Plus omvat:

  • Online traffic
  • Parkeerinformatie
  • Weerinformatie
  • Spraakbediening
  • Tankstations en brandstofprijzen op uw route of in de buurt
  • Snel online adressen en POI's zoeken
  • Veiligheidswaarschuwingen

Heeft u een elektrische auto? Dan kunt u ook online naar laadstations zoeken

 

Dienst activeren

Hoe activeert u deze dienst?

Als u een nieuwe Opel met een geïntegreerd navigatiesysteem heeft, profiteert u 3 jaar lang van een gratis abonnement op Live Navigatie Plus. Na 3 jaar kunt u uw abonnement via uw online-account verlengen.

Hoe gebruikt u deze dienst?

Zodra u Live Navigatie geactiveerd heeft, is deze dienst zichtbaar op het scherm van uw navigatiesysteem en kunt u de onderdelen ervan configureren.