LIVE Navigatie

LIVE Navigatie

U rijdt, uw Opel wijst de weg 

Dankzij Live Navigatie kunt u zich volledig op het rijden concentreren, terwijl uw navigatiesysteem u voorziet van actuele route- en verkeersinformatie. Wanneer u een nieuwe Opel met een geïntegreerd navigatiesysteem koopt, is deze dienst kosteloos 3 jaar lang inbegrepen. Alles wat u hoeft te doen, is uw nieuwe auto toevoegen aan uw profiel en deze dienst activeren. 

Een lijst met de beschikbare diensten/functies per land vindt u hier.

Prijs

 

Voor alle nieuwe voertuigen die zijn uitgerust met een telematicabox en besteld vanaf 1 mei 2023 zijn de diensten noodoproep en pechhulp, naast Teleonderhoud inbegrepen in het Connect ONE-pakket (prijs al inbegrepen in de voertuigprijs). De diensten “Ë-Remote Control & Live Navigation” zijn inbegrepen in het Connect PLUS-pakket waarvoor een specifiek abonnement vereist is. Connect PLUS is voor een proefperiode van 6 maanden vanaf de startdatum van de garantie beschikbaar zonder extra kosten. Na deze proefperiode is Connect PLUS beschikbaar tegen betaling.
*Teleonderhoud vereist een specifieke activering door de klant.

LIVE NAVIGATIE
Uw beste bijrijder

Uw smartphone wordt één met uw auto en voorziet u van actuele informatie, terwijl u uw ogen veilig op de weg en uw handen aan het stuur kunt houden. 

Met Live Navigatie vindt uw auto altijd de route die op dat moment het snelste of efficiëntste is, gebaseerd op actuele, betrouwbare online-verkeersinformatie, afkomstig van een grote groep gebruikers in meer dan 30 landen. Live Navigatie gebruikt het infotainmentscherm van uw auto en kan zelfs via gesproken commando's bediend worden.

Alles over deze dienst

Slim rijden 

Dankzij Live Navigatie kunt u optimaal van elke rit genieten. Deze dienst biedt actuele informatie over files, tankstations met de laagste brandstofprijzen en parkeertarieven. Al deze informatie is direct op het touchscreen van uw auto te lezen en is ook beschikbaar op het digitale infodisplay achter het stuurwiel (als uw auto hiermee is uitgerust). 

Het wegennet evolueert voortdurend: verkeersrichtingen veranderen, voetgangersgebieden breiden uit of de rotonde in de nieuwbouwwijk is klaar voor het verkeer. Om het meeste uit uw navigatiesysteem te halen en optimale routebeschrijvingen te krijgen, moet u ervoor zorgen dat de kaart altijd is bijgewerkt. Als uw voertuig is uitgerust met "Over-the-air" Map Update worden uw kaarten automatisch bijgewerkt. Voor alle andere navigatiesystemen bezoekt u gewoon regelmatig de rubriek in kwestie in de myOpel-app en volgt u de eenvoudige instructies zodra er een update beschikbaar is.
Krijg altijd de beste route en bereik uw bestemming op de meest efficiënte manier. 

Live Navigatie omvat: 

  • Online traffic 
  • Parkeerinformatie 
  • Weerinformatie 
  • Spraakbediening 
  • Tankstations en brandstofprijzen op uw route of in de buurt 
  • Snel online adressen en POI's zoeken 

Heeft u een elektrische auto? Dan kunt u ook online naar laadstations zoeken.

Dienst Activeren

Hoe activeert u deze dienst? 

Nadat u bent ingelogd op uw account kunt u zich direct op deze dienst abonneren, via het registratieproces in het menu aan de bovenkant. Heeft u nog geen account, dan kunt u dit nu direct in een paar eenvoudige stappen maken. 

Als u een nieuwe Opel met een geïntegreerd navigatiesysteem heeft, profiteert u 3 jaar lang van een gratis abonnement op Live Navigatie. Na 3 jaar kunt u uw abonnement via uw online-account verlengen. 

Hoe gebruikt u deze dienst? 

Zodra u Live Navigatie geactiveerd heeft, is deze dienst zichtbaar op het scherm van uw navigatiesysteem en kunt u de onderdelen ervan configureren.