e-Routes

e-Routes

DE ELEKTRISCHE COPILOOT VOOR STRESSVRIJ REIZEN
Een reis plannen is een opwindend avontuur en als je met een elektrische auto rijdt verdien je het om dat zorgeloos te doen. Laat jouw reis niet verpesten door laadstress: ontdek nu e-ROUTES by Free2move Charge, de nieuwe mobiele app die door Opel is ontwikkeld voor een rijkere rijervaring.

De e-ROUTES mobiele app is de elektrische copiloot en leidt je naar jouw bestemming. Hij raadt de beste laadstations aan en geeft realtime updates over het accuniveau.

Vergeet laadstress en geniet gewoon van de reis, zelfs als jouw voertuig geen ingebouwd navigatiesysteem heeft. Weet hoeveel lading je nog hebt bij aankomst en blijf op de hoogte van de beschikbaarheid van laadstations. Met e-ROUTES ontvang je ook altijd de beste routebeschrijvingen met live verkeersinformatie, meldingen over snelheidscamera's in de buurt en gesproken begeleiding.​

Begin aan jouw volgende elektrische reis met de e-ROUTES-app en Opel-navigatie.​

Prijs
E-ROUTES
JOUW ELEKTRISCHE COPILOOT

e-ROUTES is ontworpen voor stressvrij reizen. Onze nieuwe app is de vertrouwde navigator bij het plannen van elke reis en bij het rijden in jouw elektrische  Opel.

Bekijk voordat je aan jouw volgende reis begint in de e-ROUTES-app de geschatte lading bij aankomst en vind de best beoordeelde laadstops op de route, in slechts een paar keer klikken.

Alle parameters van jouw voertuig worden met e-ROUTES gedeeld dankzij de dynamische gegevensupdates van Opel. Daarom geeft e-ROUTES de meest precieze adviezen om te stoppen, op te laden en jouw route eventueel te veranderen. Tijdens de rit geeft de app de beste oplossingen om jouw bestemming te bereiken zonder files met onze realtime indicaties, altijd rekening houdend met het accuniveau. Als het verkeer verandert, herberekent e-ROUTES het laadplan om je de beste adviezen te geven.

Maak jouw reizen aangenamer met onze nieuwe Opel-service.

ALLES OVER DE SERVICE

e-ROUTES by Free2move Charge is de ultieme navigatie-app voor verbonden Elektrische Voertuigen. Zelfs als jouw auto niet is voorzien van een ingebouwde navigatie, kun je dankzij onze nieuwe app profiteren van handige voordelen van Opel voor uw reizen. Onze app schat en controleert de laadniveaus tijdens de rit en vindt de beste laadstations langs de route.

e-ROUTES geeft ook suggesties voor de optimale laadtijd bij elke stop. Bij het plannen van jouw rit en bij het naderen van een laadstation zie je in de app de beste suggesties voor het optimale laadniveau op die plek.

En verspil geen tijd met het wachten op een laadplek! e-ROUTES laat weten hoeveel laadpunten er op de volgende stations beschikbaar zijn, zodat je de beste stop kunt kiezen om te laden!

Je kunt jouw smartphone verbinden met het infotainmentsysteem, dankzij de schermreproductie van Opel. Zie op het infotainmentscherm van jouw auto wat de app aangeeft, volg eenvoudig de suggesties en bereik elke bestemming met volledige gemoedsrust.

SERVICE-ACTIVATIE

Haal het beste uit uw elektrische auto met de meest recente Connected Service van Opel, die speciaal voor u is ontworpen.

Hoe kunt u e-ROUTES by Free2move Charge downloaden en zich erop abonneren?

Abonneren:

1. Om te beginnen moet u een MyOpel-account hebben. Heeft u nog geen MyOpel-account? Dit creëert u snel en eenvoudig met de MyOpel-app of op de Services Store van Opel Automobiles. U heeft de MyOpel-app nodig om deze service te gebruiken. Open de app of download hem via de Apple App Store of de Google Play Store.

2. Ga in MyOpel app naar de catalogus voor Connected Services en selecteer e-ROUTES uit de lijst van beschikbare services. Kies in de MyOpel app voor e-ROUTES. Accepteer de Algemene Voorwaarden en het Privacybeleid en abonneer u op de service door te klikken op “Abonneer”.
Zorg ervoor dat u het koppelingsproces tussen uw telefoon en uw auto hebt afgerond om de e-ROUTES-app te kunnen gebruiken. Ga door naar stap 4 als u dit al heeft gedaan. Volg de onderstaande stappen als dit nog niet het geval is.

3. De MyOpel-app vraagt u om in 3 stappen verbinding te maken met uw auto (I- geef het telefoonnummer van uw voorkeur aan; II- verifieer het telefoonnummer; III- verbind de telefoon met de auto via Bluetooth).

De activering van deze Opel-service kan een aantal uur duren. In de app worden een aantal tips gegeven waarmee u dit proces kunt versnellen, zoals een aantal ritten maken. De activering gaat sneller wanneer u met uw voertuig in een gebied rijdt met een sterk mobiel signaal.

4. Als het is gelukt ziet u na het afsluiten van het abonnement in de servicecatalogus van MyOpel dat het abonnement op de app “actief” is. 

Downloaden:

Nu je jouw abonnement geactiveerd hebt, kun je e-ROUTES by Free2move Charge voor zowel Apple OS- als Android OS-devices downloaden. e-ROUTES gebruikt schermreproductie om de beste elektrische navigatie aan boord te bieden.

Downloaden van Apple Store

Downloaden van Google Play Store


Open de app, voer jouw myOpel-gegevens in en log in. Als jouw voertuig voor de service in aanmerking komt en alle bovenstaande stappen correct zijn gevolgd, kun je gebruik maken van alle geweldige functies van de app!