e-Remote Control

e-Remote Control

Bekijk op uw smartphone de actieradius van uw auto en of uw auto op een laadpunt is aangesloten. Start op afstand het laden en volg de voortgang ervan, wanneer u maar wilt. U kunt ook via de MyOpel-app de tijdstippen voor het laden programmeren. En voor een extra zorgeloos gevoel krijgt u een melding wanneer de tractiebatterij volledig is opgeladen of het laden is onderbroken.

Via de instelling van de voorverwarming/-koeling van het interieur kunt u de verwarming of airconditioning van uw elektrische auto programmeren.

Deze service wordt u gratis door Opel aangeboden, voor een onbeperkte duur.

Bij specifieke voertuigmodellen kunt u er ook voor kiezen om het opladen te stoppen bij een bepaald accuniveau, waardoor de oplaadtijd wordt verkort en de prestaties en duurzaamheid van de accu kunnen worden verbeterd.

Prijs

 

Voor alle nieuwe voertuigen die zijn uitgerust met een telematicabox en besteld vanaf 1 mei 2023 zijn de diensten noodoproep en pechhulp, naast Teleonderhoud inbegrepen in het Connect ONE-pakket (prijs al inbegrepen in de voertuigprijs). De diensten “Ë-Remote Control & Live Navigation” zijn inbegrepen in het Connect PLUS-pakket waarvoor een specifiek abonnement vereist is. Connect PLUS is voor een proefperiode van 6 maanden vanaf de startdatum van de garantie beschikbaar zonder extra kosten. Na deze proefperiode is Connect PLUS beschikbaar tegen betaling.
*Teleonderhoud vereist een specifieke activering door de klant.

e-Remote Control
Beheer het opladen van uw auto

Wees altijd op de hoogte van de laadtoestand van uw auto.

Direct op de startpagina van de MyOpel-app kunt u in real time de resterende actieradius van uw auto bekijken. U kunt ook controleren of uw auto correct is aangesloten op een laadpunt. En aan het pictogram links boven kunt u zien of uw auto is aangesloten op een snellader of een conventionele lader.

Stuur het laden op afstand aan.

Zodra uw Opel is aangesloten op het laadpunt, kunt u het laden regelen via uw smartphone.

Zo kunt u het laden starten of het door u gewenste starttijdstip voor het laden programmeren. Dit biedt u de mogelijkheid om de auto tijdens de daluren op te laden.

Volg ook in real time de laadsnelheid en de resterende laadtijd.

Als het opladen onverwacht wordt onderbroken, wordt u door de MyOpel-app gewaarschuwd. U krijgt ook een melding als de auto volledig is opgeladen.

Regel de temperatuur, op afstand.

Geniet vanaf het instappen van een optimaal comfort, ongeacht de buitentemperatuur. U kunt met de MyOpel-app via uw smartphone naar eigen wens de verwarming of airconditioning van uw Opel inschakelen, ongeacht of uw auto is aangesloten op een laadpunt of niet.

Als uw auto is aangesloten, heeft dit geen invloed op de laadtoestand van de tractiebatterij.

De op afstand bedienbare Free2Move Remote Control-service biedt u ook de mogelijkheid het tijdstip van de voorverwarming/-koeling aan uw planning aan te passen zodat u onder alle omstandigheden optimaal van uw Opel kunt genieten.

Activering van de service

Activeren van de service

De service is startklaar!

e-Remote Control is uitsluitend beschikbaar via de MyOpel-app.

Hoe gebruik ik e-Remote Control

Om meer te leren over de service, klik hier voor de tutorial

Waar kan ik de service gebruiken?

U kunt zich abonneren op de e-Remote Control-service in elk land waar de service beschikbaar is. Eenmaal geactiveerd, kan de dienst ook in een groter geografisch gebied worden gebruikt

Landen gedekt door de e-Remote Control-service en het geografische gebruiksgebied zijn hier beschikbaar.